VI UTFÖR

Vi utför allt inom rörmokeri och vi tar gärna emot en utmaning. Vi utbildar oss löpande så att vi innehar den senaste kompetensen och följer kraven för bl a Säker Vatten. 

 

Kvalitet, servicevänlighet och estetiskt tilltalande arbeten är några av våra ledord, och vi kommunicerar alltid i så god mån som möjligt med dig som kund om vårat arbete. 

KÖK & BADRUM

Vi har stor erfarenhet av kök- och badrumsrenoveringar och samarbetar med ett väl samarbetet lag med hantverkare för att kunna erbjuda dig det du önskar. 

REPARATION/UTBYTE

Vi är kända för att vara problemlösare på Bålsta Römokeri och kan reparera eller byta ut allt inom VVS. Vårt mål är att alltid presentera två alternativ (reparera eller byta ut) och ge råd om det vi anser vara det mest prisvärda.

VÄRMEPUMPAR

Grundbulten inom rörmokeri är värmeproduktionen och vi är ett företag som är mycket erfarna inom värmepumpar. Reparation, utbyte eller service, vi genomför allt!

NYPRODUKTION

Från ax till limpa! Vill du bygga nytt? En atterfallare? Kanske en villa? Eller t om en större fastighet? Vi har genomfört rörmokeri i nyproduktion av alla de storlekar och inget är för smått eller för stort. 

broschyr-17008151-version-11_Sida_43_Bil

PARTNER

Vi är partner och auktoriserade montörer i området av det svenska värmepumpsföretaget CTC vars bas ligger i Ljungby. 

 

CTC erbjuder smarta, prisvärda och energieffektiva värmelösningar för alla behov och vi kommer gärna på plats och tittar på just ditt behov och presenterar sedan en lösning. 

 

Gå gärna in på deras hemsida och se mer av deras produkter och lösningar.

Ladda upp foto 1
Ladda upp foto 2

Tack! Vi återkommer så snart vi kan!