top of page

VI UTFÖR

Vi utför allt inom rörmokeri och vi tar gärna emot en utmaning. Vi utbildar oss löpande så att vi innehar den senaste kompetensen och följer kraven för bl a Säker Vatten. 

 

Kvalitet, servicevänlighet och estetiskt tilltalande arbeten är några av våra ledord, och vi kommunicerar alltid i så god mån som möjligt med dig som kund om vårat arbete. 

KÖK & BADRUM

Vi har stor erfarenhet av kök- och badrumsrenoveringar och samarbetar med ett väl samarbetet lag med hantverkare för att kunna erbjuda dig det du önskar. 

REPARATION/UTBYTE

Vi är kända för att vara problemlösare på Bålsta Römokeri och kan reparera eller byta ut allt inom VVS. Vårt mål är att alltid presentera två alternativ (reparera eller byta ut) och ge råd om det vi anser vara det mest prisvärda.

VÄRMEPUMPAR

Grundbulten inom rörmokeri är värmeproduktionen och vi är ett företag som är mycket erfarna inom värmepumpar. Reparation, utbyte eller service, vi genomför allt!

NYPRODUKTION

Från ax till limpa! Vill du bygga nytt? En atterfallare? Kanske en villa? Eller t om en större fastighet? Vi har genomfört rörmokeri i nyproduktion av alla de storlekar och inget är för smått eller för stort. 

 • Har ni akut hjälp och jour?
  Vi har i dagsläget ingen jour, men ring gärna 070-6065666 så ska vi försöka hjälpa dig så gott det går!
 • Vad kostar det?
  Det är en fråga som är väldigt svår att svara på. Det kan bero på många faktorer som nuvarande rördragning, behövs en underentreprenör (elektriker, snickare), finns det ventiler lättåtkomliga som är täta osv. Bäst och mest rättvist blir det om ni kan skicka ett antal foton efter vår kontakt via mail till info@balstarormokeri.se så kan vi troligtvis ge ett pris redan där. I annat fall kommer vi ut på en kostnadsfri kontroll på plats.
 • Kostnader?
  Arbetskostnad 850 kr inkl moms per påbörjad arbetstimme Servicebilavgift (Inom Håbo Kommun) 625 kr inkl moms per servicebil och arbetstillfälle (Övriga platser inom rimlig gräns) 937, 50 kr inkl moms per servicebil och arbetstillfälle Ovanligt hög parkeringsavgift kommer att faktureras utöver ovan kostnader Material faktureras enligt Lundagrossistens prislista Minsta fakturerbara tid är 2 timmar. ROT-avdrag hjälper vi dig självklart med oavsett hur litet jobbet är och detta tar vi ingen avgift för.
 • Fast pris (offert) eller löpande räkning
  Det här är ditt val, och jag skulle nog vilja kalla fast pris en försäkring för kundens räkning. Du vet vad det kommer kosta (sen kan vi ha skrivit in några okända faktorer som kan ge högre kostnad efter diskussion) och behöver inte tänka mer på det. Löpande räkning så fakturerar vi enligt ovan timkostnad, servicebilavgift och materialkostnad. Du kommer att få allt specificerat exakt på en faktura, men du kommer dock i förhand inte veta slutkostnaden för hela arbetet.
 • Rörmokaren var bara här 3 timmar men det står 4 på fakturan
  I arbetstiden räknas även restid till och från arbetsplatsen, materialanskaffning, tid- och materialrapportering in. Därför kan det bli längre tid på fakturan än den faktiska arbetstiden som montören varit på plats.
broschyr-17008151-version-11_Sida_43_Bil

PARTNER

Vi är partner och auktoriserade montörer i området av det svenska värmepumpsföretaget CTC vars bas ligger i Ljungby. 

 

CTC erbjuder smarta, prisvärda och energieffektiva värmelösningar för alla behov och vi kommer gärna på plats och tittar på just ditt behov och presenterar sedan en lösning. 

 

Gå gärna in på deras hemsida och se mer av deras produkter och lösningar.

Ladda upp foto 1
Ladda upp foto 2

Tack! Vi återkommer så snart vi kan!

Uppdragförfrågan
bottom of page